BASIC csomag
500MB webtárhely
20 db aldomain
5 db postafiók (400MB / fiók)
2000MB email tárhely
6.350 Ft / év (bruttó)
vagy 699 Ft / hó

STANDARD csomag
1500MB webtárhely
50db aldomain
10db postafiók (500MB/fiók)
5000MB email tárhely
12.192 Ft / év (bruttó)
vagy 1.829 Ft / hó

ADVANCED csomag
5000MB webtárhely
100 db aldomain
20db postafiók
10000MB email tárhely
18.288 Ft / év (bruttó)
vagy 2.642 Ft / hó

PROFESSIONAL csomag
10000MB webtárhely
150db aldomain
50db postafiók
20000MB e-mail tárhely
30.480 Ft / év (bruttó)
vagy 4.369 Ft / hó

Kedvezmények
Kedvezménykódok, kuponok
A HostCity.hu oldalon új webhosting megrendelés esetén lehetőség van kedvezménykódok megadására.
Kódokat a bizonyos akciók keretében időnként bocsátunk ki. A kedvezmény szólhat konkrét összegről vagy bizonyos százalékról. Az is lehet, hogy csak bizonyos csomagok vásárlása esetén érvényes.
A kuponkódok felhasználhatósága minden esetben időtartamhoz kötött, szavatosságuk lejárata után nem használhatók fel.
Létezik egyszer használatos kód, amit a leggyorsabb felhasználó nyerhet el, vagy olyan, ami a szavatosságán belül bárki számára akár több alkalommal is felhasználható.
A kódokat egyedi akciók keretében Facebook oldalunkon vagy egyéb helyen tesszük közzé.
 
Saját név kedvezmény
Regisztrálja a saját nevét domain névként és mi 10% kedvezményt adunk a hozzá kapcsolódó webtárhely szolgáltatás díjából.
A domain név formátuma a megrendelő természetes személy nevével kell, hogy megegyezzen, szóköz nélkül. A vezetéknév és a keresztnév sorrendje tetszőlegesen választható. A kedvezmény ékezetes és ékezet nélküli változatra is érvényes.
A kedvezmény csak az új webtárhely szerződésen megadott domain név esetén vehető igénybe, meglévő tárhelyhez utólagos domain vásárlás esetén nem.
A kedvezmény igénybe vételéhez az egyébként is kitöltendő dokumentumokon kívül a személyi igazolvány másolatának megküldése is szükséges.
 
Kedvezmények geocaching.hu felhasználók részére
A Magyar Geocaching Közhasznú Egyesülettel történt megállapodás értelmében a HostCity kedvezményt nyújt a geocaching.hu felhasználói részére a webtárhely csomagok és extrák díjából. A kedvezmény mértéke a regisztrált és legalább 3 megtalálással rendelkező játékosoknak 10%, a legalább 1.000 megtalálással rendelkező játékosok vagy MGKE pártoló tagok részére 25%.
A kedvezmény nem terjed ki a domainek regisztrációs és fenntartási díjára és más kedvezménnyel nem vonható össze.
Megrendeléskor a "Megjegyzés" rovatban kérjük feltüntetni a megrendelő geocaching.hu oldalon használt nicknevét és az adatlapjára mutató linket. A kapcsolattartásra használt emailcím meg kell hogy egyezzen a geocaching.hu oldalon használt emailcímmel, a webhosting megrendelés is ezen keresztül történik. A pártoló tagság meglétét a felhasználói adatlapon keresztül ellenőrizzük.
A kedvezménnyel kapcsolatos kérdésekre a geocaching@hostcity.hu címen is válaszolunk.
 
Kedvezmények nonprofit egyesületek, alapítványok részére
Nonprofit alapítványok, egyesületek 10% díjkedvezményben részesülhetnek webhosting csomagjaink és extráink díjából.
A kedvezmény nem terjed ki a domainek regisztrációs és fenntartási díjára és más kedvezménnyel nem vonható össze.
Amennyiben élni szeretnének a lehetőséggel, kérjük, hogy a megrendelés során a kedvezmények között válasszák a megfelelő sort. A jogosultságot alapító okirattal, alapszabállyal vagy bírósági végzés másolattal kérjük igazolni. Amennyiben ezen hivatalos iratok a szervezet honlapján is elérhetők, elég a linket megadni.
 
Kedvezmények iskolák, oktatási intézmények részére
Cégünk kedvezményt biztosít iskolák, oktatási intézmények részére honlapjuk üzemeltetésére, webes alkalmazzásaik kiszolgálására. A díjkedvezmény mértéke 10%, amely a webhsoting csomagok és extrák díjára érvényes.
A kedvezmény nem terjed ki a domainek regisztrációs és fenntartási díjára és más kedvezménnyel nem vonható össze.
Amennyiben élni szeretnének a lehetőséggel, kérjük, hogy a megrendelés során a kedvezmények között válasszák a megfelelő sort.
 
Kedvezmények önkormányzatoknak
Önkormányzatok saját honlapjuk, rendelettáruk, e-ügyintézésük üzemeltetésére, kiszolgálására webhosting csomagjaink és extráink díjából 20% kedvezményben részesülnek.
A kedvezmény nem terjed ki a domainek regisztrációs és fenntartási díjára és más kedvezménnyel nem vonható össze.
Az önkormányzatoknak, államigazgatási intézményeknek járó kedvezmény csak közintézménynek és önkormányzati kht.-knak (pl. területfejlesztési kht.) jár. A kedvezményt az önkormányzat (társ)tulajdonában lévő cégek is igénybe vehetik (az önkormányzat tulajdonosi viszonyát cégbírósági végzés másolattal kérjük igazolni).